Boek direct jouw vakantie

Ontspannen kamperen achter de duinen

Welkom op onze mini-camping! Een plek waar je alle ruimte hebt om lekker te ontspannen of te spelen, met de duinen als ‘achtertuin’ en het strand op steenworp afstand. 'Meer heb je toch niet nodig voor een vakantie met je gezin? Onze boerencamping is de ideale plek voor gasten die houden van eenvoud en natuur en er hangt een gemoedelijke sfeer. Voor de kinderen is er een schommel, glijbaan en een trampoline waar ze volop gebruik van kunnen maken. Wel zo fijn, als jij rustig je boek wilt lezen met een lekker kopje koffie! 's Avonds  is het genieten onder het licht van de Vuurtoren.

Uitgelichte accommodaties

Benieuwd naar al onze accommodaties?

Voorzieningen

Onze minicamping heeft twee velden, een groot veld en een iets kleiner veld. In totaal bieden we plek met elektra voor tien tenten, caravans of campers. In het gezamenlijke sanitairgebouw zijn er twee douches, twee toiletten en twee wasbakken. Wij doen niet aan muntjes, dus je kunt vrij gebruik maken van onze warme douches! Voor de kleintjes is er een badje en een aankleedkussen. Er is buiten een stortplaats voor chemisch toilet.

De omgeving

De duinen en het strand bevinden zich op loopafstand van onze boerderij en nodigen je uit voor een mooie wandeling. Neem ook je fiets mee, of huur er eentje op het eiland, want er zijn vele mooie fietsroutes beschikbaar op Texel. Ideaal als je meer wilt zien van de verschillende dieren en landschappen. Wist je bijvoorbeeld dat Texel een echt vogeleiland is? Uitkijkpunt Texel Noord is de ideale plek om ze te spotten en is een kwartiertje fietsen vanaf onze camping. En als je genoeg van het eiland hebt gezien, kun je via het nabijgelegen Waddenveer een dagje naar Vlieland of opstappen om mee te varen met een zeehondentocht. Leuk voor jong én oud!