De Minicamping

OMGEVING: Onze minicamping met 10 plekken ligt tegen de duinen aan bij ons op het erf van de boerderij, waar we schapen en koeien houden. Van de melk van de koeien maken wij kaas, dit kunt u zelf ook komen bekijken.

Wilt u naar het strand dan kunt u kiezen tussen het Noordzeestrand en het Waddenstrand, deze liggen beiden op enkele minuten loopafstand. Het dorp De Cocksdorp ligt op ongeveer 1,5 km. Heeft u in de ochtend trek in een vers broodje maar geen zin om naar het dorp te gaan dan kunt u gebruik maken van de broodjesservice. Voor de kinderen hebben we een schommel, glijbaan en een trampoline staan waar ze volop gebruik van kunnen maken, terwijl u aan uw kopje koffie of thee zit. Iedere avond kunt u genieten van het licht van de Vuurtoren dat over de camping schijnt.

 

SANITAIR: In het sanitair zijn 2 douches, 2 toiletten en 2 wasbakken, er is buiten een stortplaats voor uw chemisch toilet. Van de douches kunt u vrij gebruik maken, bij ons geen muntjes. Wij hebben voor de kleintjes een badje en een aankleedkussen.

 

Honden zijn welkom op de camping, onze honden lopen ook op het erf. Daarnaast zijn er nog katten en konijnen op het erf.