Vakantie woningen

Naast de minicamping zijn er op het erf ook nog 3 eenvoudige vakantiewoningen en 1 luxe vakantiewoning. De vakantiewoningen zijn allemaal voorzien van cv-installatie, dus het hele jaar door te boeken.

2 eenvoudige woningen zijn geschikt voor 4 personen. 

1 eenvoudige woning is geschikt voor 6 personen

De luxe woning is geschikt voor 4 personen.

 

ER zijn in de zomervakantie nog enkele weken vrij.

De zespersoons woning is nog vrij vanaf 17 augustus. prijs per week: € 645,= 

Prijzen zijn exclusief

schoonmaak           € 50,=

borg                      € 50,=

toeristenbelasting   € 1,75 per persoon per nacht

huisdier                  € 5,= per dier per nacht

 

In het laagseizoen is er al een vakantie woning vanaf € 240,= per week beschikbaar

 

Luxe woning voor 4 personen

De luxe vakantiewoning is een vrijstaande woning, de woning is ruim en rustgevend ingericht. De woning is voorzien van WIFI, een breedbeeldtelevisie, wasmachine, vaatwasser en een oven. Op de verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers, in iedere kamer staan twee  1-persoons boxspringbedden. 


Kleine vakantiewoning 113/115 voor 4 personen


Deze woning is een eenvoudige woning voor 4 personen, klein maar fijn en alles aanwezig voor een gezellige vakantie. De woning is gelijkvloers. De keuken is voorzien van een vaatwasmachine en een magnetron. In de badkamer is een regendouche. Er zijn 2 slaapkamers,  een  met een tweepersoonsbed  1,40 x 2,00 meter en een met een stapelbed van 0,90 x 2,00 meter.

6 persoons  woning

Bij deze woning bevind de tweepersoons slaapkamer zich op de begane grond, het zijn 2 boxspring bedden van 0,80 x 2,00 meter. De andere slaapkamers zijn op de verdieping, allen voorzien van boxspring bedden van 0,90 x 2,00 meter. Het is een kleine woning, de keuken heeft een vaatwasmachine en een magnetron. De badkamer is voorzien van een regendouche.